Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Pánve » WOK PÁNEV » De Buyer | WOK pánev - průměr 32 cm


        

De Buyer | WOK pánev - průměr 32 cm

Profesionální pánev WOK - de Buyer

Nedostupný, dotaz

 

Hlídací pes
Číslo produktu: D-5030-32
Výrobce: De Buyer
Parametr 1: průměr: 32 cm
Parametr 2: výška: 10 cm
Parametr 3: váha: 2 kg
Cena v CZK bez DPH: 917,4 Kč (38,2 EUR)
Cena v CZK s DPH (21 %):
1 110,0 Kč (46,3 EUR)

do košíku:
  ks  

de Buyer Ocelová pánev WOK, pr. 32cm, modrá ocel

Profesionální ocelová pánev WOK o průměru 32cm. Pánev WOK je vyroben z tzv. modré oceli. Přírodní čístá ocel bez chemických příměsí či škodlivých povrchů typu teflonu a keramiky. Pánev z modré ocele je před expedicí vypálena v peci při vysokých teplotách čímž získá tmavou barvu. Modrá ocel je odolnější proti korozi než ocel bílá.

Výhody ocelové pánve WOK:

  • ocelová pánev je vyrobena z čisté oceli bez škodlivých chemických látek

  • je vhodná na vysoké teploty při kontaktním vaření

  • neuvolňuje žádné škodliviny

  • prakticky nezničitelná

  • celokovová, vhodná i do trouby či na venkovní grily

  • masivní nýtování rukojeti

  • doplňkové madlo pro snadnou manipulaci

TECHNICKÉ PARAMETRY OCELOVÉ PÁNVE WOK 32CM:

  • průměr pánve WOK: 32cm

  • výška pánve WOK: 10cm

  • materiál: čistá ocel

PRVNÍ POUŽITÍ OCELOVÉ PÁNVE:

Před prvním použitím ocelové pánve pánev opláchněte vařící vodou. Poté dobře pánev osušte papírovou (či jinou) utěrkou. Nalejte do pánve olej do výšky cca 1 cm a pánev nahřívejte asi 5 minut - jestliže olej začne kouřit, či se na něm začnou tvořit bublinky, pánev stáhněte, olej vylejte a pánev po vychladnutí vytřete papírovou utěrkou. Pánev je taktko připravena k použití.

NÁSLEDNÁ PÉČE O OCELOVÉ PÁNVE:

Po použití:

Odstrańte zbytky jídel z pánve, pánev opláchněte horkou (vařící) vodou, ihned otřete do sucha utěrkou a uskladněte na suché místo. Jelikož není pánev pokryta žádnou ochrannou vrstvou proti rzi, dbejte na dokonalé vysušení pánve. Nenechavejte na pánvi zbytky pokrmu, nenechávejte pánev odmočit - zbytky jídel odstraňte mechanicky hrubou žínkou a nemyjte v myčkách nádobí. Dobrým a osvědčeným fíglem při delším nepoužívání pánve je natřít pánev rostlinným olejem.

Čištění a údržba ocelových pánví:

Nasypte na pánev hrubou mořskou sůl (bez vody či oleje), pánev dejte na sporák a pomalu nahřívejte na vysoký stupeň. Pánev nahřívejte cca minutu a půl. Poté pánev vytřete suchou utěrkou a uskladněte na suchém místě. Sůl odstraní zbytky jídel a pachy z pánve.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PŘI VÝBĚRU A POUŽITÍ OCELOVÝCH PÁNVÍ:

  • Nikdy nenechávejte pánev odmočit či ležet ve vodě!

  • Nikdy nemyjte pánve v myčkách na nádobí!

  • Klidně používejte při čištění hrubou sílu, jestliže povrch poškrábete, vraťte se na začátek a pánev uveďte do provozu jako při koupi nové nové pánve (opláchnout horkou vodou, 1cm oleje, 5 minut vypálit, vytřít do sucha)

  • Rezivění ocelových pánví není důvodem k reklamaci! Jedná se o přirozený jev oceli, kterému se dá předcházet správným použitím (vysušením, skladováním v suchu, namazáním oelejem).

OBJEVIL SE VÁM NA OCELOVÉ PÁNVI REZ?

Pokud se na pánvi objeví rez není důvod k zoufání. Rez mechanicky odstraňte (houbičkou, měkčí drátěnkou či špachtlí). A dále postupujte jako při prvním použití pánve. Jelikož se jedná o přírodní materiál - není se třeba bát. Žádné zdravotní riziko nehrozí - ba právě naopak. Ionty uvolňované z ocelových pánví jsou zdraví prospěšné.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

indukce?
Maja
09.02.2017 18:33
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: