Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Šlehačkové a soda láhve
  3. Kayser | Šlehačková láhev INOXcreamer, objem 1 l

Kayser | Šlehačková láhev INOXcreamer, objem 1 l

    Kayser |  Šlehačková láhev INOXcreamer, objem 1 l
    1 929,0 Kč
    - 1 %
    Kayser |  Šlehačková láhev INOXcreamer, objem 1 l

    Šlehačková láhev Profi Kayser INOXcream, objem 1 litr

    Kayser |  Šlehačková láhev INOXcreamer - objem 1 l   Nejlepší šlehačkové láhve na trhu v poměru ceny a kvality Pro profesionální použití i pro domácno... celý popis
    Dostupnost
    do 24 hodin
    1 903,0 Kč
    1 572,7 Kč
    bez DPH
    ks
    Číslo produktu:BS-4101
    EAN kód:9002539040510
    Parametr 1:objem: 1,0l
    Hlídat cenu / dostupnost
    Kompletní specifikace

    Kayser |  Šlehačková láhev INOXcreamer - objem 1 l

     

    Nejlepší šlehačkové láhve na trhu v poměru ceny a kvality

    Pro profesionální použití i pro domácnost

    Objem 1 litr

    Celokovové provedení

    Šlehačka vydrží v chladu až 10 dnů ve šlehačkové láhvi

    Nerez

     

     width=

     

    Doporučujeme používat bombičky Kayser BSN-1111

    Recepty:


    Nutella Mousse Baileys:


    Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
    400 ml smetany min. 33%
    3 - 4 lžíce Nutelly
    3 lžíce Baileys Irish Cream
    2 lžíce moučkového cukru

    Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
    Po vypuštění bombičky protřepejte.
    Vše dle návodu k obsluze šlehače!
    Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
    Podávejte chlazené s kousky čokolády.

     

    Medová šlehačka:


    Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
    400 ml smetany min. 33%
    4 - 6 lžic medu
    Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
    Po vypuštění bombičky protřepejte.
    Vše dle návodu k obsluze šlehače!
    Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
    Podávejte chlazené s kousky čokolády.

     

    Malinový dezert s jogurtem:


    Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
    200 ml jogurtu
    200 ml smetany min. 33%
    4 lžíce malinového sirupu
    1 lžička citronové šťávy
    Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
    Po vypuštění bombičky protřepejte.
    Vše dle návodu k obsluze šlehače!
    Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
    Podávejte chlazené s čerstvými malinami.

     

    Česneková pěna:


    Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
    200 ml smetany min. 33%
    200 ml zakysané smetany
    1 lžička česnekové pasty nebo rozetřeného česneku sůl, pepř
    Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
    Po vypuštění bombičky protřepejte.
    Vše dle návodu k obsluze šlehače!
    Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
    Podávejte chlazené k zeleninovému salátu nebo ke grilovanému kuřeti.

    Ke stažení
    Zboží zařazeno v kategoriích
    Přihlašte se k odběru novinek
    Nenechte si uniknout žádné akční slevy. Odebírejte náš newsletter!
    Naši vybraní výrobci
    Bartscher kategoriede BUYER kategorieChef's Choice kategorieTOMGAST kategorieHENDI kategorieLIBBEY kategoriezevro kategorie
    Ověřený obchod
     

    NajduZboží.cz

    Buďme v kontaktu
    (Po-Pá 8:00-16:00)
    2014 © Profikuchyn.cz - Všechna práva vyhrazena.
    Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
    Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.