
- Úvod
- Šlehačkové a soda láhve
- Kayser | Šlehačková láhev INOXcreamer, objem 1 l
Kayser | Šlehačková láhev INOXcreamer, objem 1 l

- Novinka
- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- Ke stažení
- Související zboží1
- Kayser | Šlehačková láhev INOXcreamer, objem 1 ldo 24 hodin1 999,0 Kč1 652,1 Kč bez DPH
Kayser espuma láhev INOXcreamer, objem 1 l
Nejlepší šlehačková láhev na CZ trhu v poměru ceny a kvality, objem 1 litr
Pro profesionální použití i pro domácnost
Objem 1 litr
Nerez provedení
Šlehačka vydrží v láhvi v chladničce až 10 dnů
Fajné recepty:
Nutella Mousse Baileys:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
400 ml smetany min. 33%
3 - 4 lžíce Nutelly
3 lžíce Baileys Irish Cream
2 lžíce moučkového cukru
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené s kousky čokolády.
Medová šlehačka:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
400 ml smetany min. 33%
4 - 6 lžic medu
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené s kousky čokolády.
Malinový dezert s jogurtem:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
200 ml jogurtu
200 ml smetany min. 33%
4 lžíce malinového sirupu
1 lžička citronové šťávy
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené s čerstvými malinami.
Česneková pěna:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
200 ml smetany min. 33%
200 ml zakysané smetany
1 lžička česnekové pasty nebo rozetřeného česneku sůl, pepř
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené k zeleninovému salátu nebo ke grilovanému kuřeti.