
- Úvod
- Šlehačkové a soda láhve
- Kayser | Šlehačková láhev WHIPcreamer Symphonie, objem 0,5 l
Kayser | Šlehačková láhev WHIPcreamer Symphonie, objem 0,5 l

- Novinka
- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 1
- Komentáře 0
- Ke stažení
- Související zboží1
- Kayser | Šlehačková láhev WHIPcreamer Symphonie, objem 0,5 ldo 24 hodin1 699,0 Kč1 404,1 Kč bez DPH
Kayser | espuma láhev WHIPcreamer Symphonie, objem 0,5 l
Nejlepší šlehačková láhev na CZ trhu v poměru ceny a kvality
Pro profesionální použití i pro domácnost
Objem 0,5 litru
Celokovové provedení
Šlehačka vydrží v chladu až 10 dnů ve šlehačkové láhvi
Celonerezové provedení
Výběr z receptů pro šlehačkovou láhev:
Nutella Mousse Baileys:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
400 ml smetany min. 33%
3 - 4 lžíce Nutelly
3 lžíce Baileys Irish Cream
2 lžíce moučkového cukru
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené s kousky čokolády.
Medová šlehačka:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
400 ml smetany min. 33%
4 - 6 lžic medu
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené s kousky čokolády.
Malinový dezert s jogurtem:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
200 ml jogurtu
200 ml smetany min. 33%
4 lžíce malinového sirupu
1 lžička citronové šťávy
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené s čerstvými malinami.
Česneková pěna:
Suroviny pro 0,5 l šlehač Kayser (1 bombička)
200 ml smetany min. 33%
200 ml zakysané smetany
1 lžička česnekové pasty nebo rozetřeného česneku sůl, pepř
Do láhve šlehače nalijte všechny suroviny, promíchejte, pevně uzavřete láhev šlehače, našroubujte plynovou bombičku.
Po vypuštění bombičky protřepejte.
Vše dle návodu k obsluze šlehače!
Nechte vychladit minimálně 15 minut v lednici.
Podávejte chlazené k zeleninovému salátu nebo ke grilovanému kuřeti.