BUFET, RAUT, TERASA
KUCHYŇ
NEREZOVÝ NÁBYTEK
STŮL, BAR, RESTAURACE
SKLO, PORCELÁN
KATEGORIE PODLE VÝROBCŮ
Novinky
Zobrazit všechny novinkyBlog

24.11.2022
Jak vybrat správný brousek
Poradíme vám s výběrem elektrických brousků Chefschoice
číst celé
- Úvod
- Pánve
- OCELOVÁ PÁNEV
- De Buyer | Carbone plus pánev ocelová s úchyty 50 cm
De Buyer | Carbone plus pánev ocelová s úchyty 50 cm
- Kompletní specifikace
- Parametry
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- De Buyer | Carbone plus pánev ocelová s úchyty 50 cmdo 24 hodin3 440,0 Kč2 843,0 Kč bez DPH
Kompletní specifikace
Na maso je ideální ocel.
Při smažení masa je nezbytné, aby se hned na začátku uzavřelo a při samotné přípravě nepouštělo šťávu. Tím zůstane šťavnaté a křehké
S ocelovými typy je třeba zacházet tak, že pánev nechte na zapnuté plotýnce na vysokou teplotu aspoň dvě minuty, aby se dostatečně rozehřála.
Pokud je pánev připravená na smažení poznáte tak, že do ní kápnete pár kapek vody, když se z vody vytvoří kuličky, které budou na dně pánve poskakovat a neodpaří se.
Ocelová pánev s masivní nýtovanou rukojetí.
Po umytí ošetřit tukem.
Desatero ocelových pánví
- je vhodná na prudké orestování masa, zeleniny
- neobsahuje žádné uměle přidané povrchové úpravy jako je PTFE, nebo PFOA
- molekuly železa jsou zdraví prospěšné
- pánev lze použít i při velmi vysokých teplotách
- žádná pánev nemá tak dobrou tepelnou vodivost, jako ocelová
- vhodná na maso, zeleninu, ryby, omelety
- čím déle ji používáte, tím se bude projevovat její nepřilnavost
- je ekologická
- má robustní provedení
- Pokud si zakoupíte pánev De Buyer Mineral B, tento model je ošetřen včelím voskem
Parametry
VýrobceDe Buyer
Průměr50 cm
Výška5,7 cm
typ sporákuplyn, sklokeramika, indukce
materiálšedá ocel
Zboží zařazeno v kategoriích